Over ons

Hoewel we soms denken van wel zijn we eigenlijk geen echte superhelden. Wij geloven er namelijk in dat ware kracht komt uit samenwerking, dat wij niet voor jou moeten werken maar samen met jou moeten werken. Op die manier behalen we samen de beste resultaten.

Wij zijn Bizprove

Alles binnen jouw organisatie draait om mensen. De sleutel tot groei binnen organisaties is een effectieve samenwerking. Investeren in verbetering van die samenwerking is daardoor altijd een goede keuze. Wij werken iedere dag met veel plezier aan het verbeteren van samenwerking en helpen daardoor veel organisaties beter, leuker en efficiënter te laten werken.

Ons unieke platform geeft ondernemers en hun medewerkers inzicht op zowel persoonlijk, als team vlak. Door dit platform zijn zij in staat continue te verbeteren en hun organisatie te laten groeien.

Waarom Bizprove?

Wij bieden een totaal oplossing om de efficiëntie van organisaties te versterken. Hierbij kijken we naar de mensen binnen de organisatie. Hoe werken zij samen? Waar zijn ze goed in? Wat is hun persoonlijkheid? Door dit te combineren met de bestaande processen en deze – daar waar nodig – bij te schaven ontstaat een stevige samenhang.

Medewerkers gaan efficiënter werken met meer werkplezier, minder stress en hogere productiviteit. Dit laat organisaties groeien en de kosten voor personeelsverloop en ziektekosten verlagen.

Consultants maar dan anders

Volledig uitgewerkte plannen ga je van ons niet krijgen. Simpelweg omdat wij ze niet willen schrijven en jij ze waarschijnlijk toch niet gaat lezen. Concrete stappen, daar houden wij veel meer van en heb jij veel meer aan. Wij beginnen daarom met een inventarisatie van de huidige situatie door goed te kijken naar jouw medewerkers en jouw processen. Op basis hiervan gaan we kleine wijzigingen doorvoeren om te verbeteren. Door continue te meten of de wijziging het juiste effect heeft kunnen we razendsnel schakelen zonder de voortgang van jouw organisatie te verstoren.

Wij komen geen transformatie van je organisatie doorvoeren om je vervolgens alleen achter te laten, wij helpen jou de cultuur van je organisatie aan te passen. Jouw organisatie wordt hierdoor flexibel en in staat zelf op zoek te gaan naar verbeteringen en die door te voeren. Ons platform blijft daarbij een vinger aan de pols houden zodat jij altijd weet hoe je ervoor staat.

Mogen we kennis maken met jouw organisatie?
Copyright © Bizprove 2018. Alle rechten voorbehouden | Privacy